SERIESPEL

Fyll i din e-post för mer information

Nyhetsbrev
Damer
Herrar

INFORMATION

  • Poolspel med 6 lag i var division.
  • 2 lag går upp, 2 lag går ner och 2 lag stannar kvar i divisionen.
  • Max 4 spelare/lag. Får inte spela i andra lag. (Max 2 personer/lag i Single Court League)
  • 90 min speltid.
  • Bäst av 3 set.
  • 5 veckors spelprogram.
  • Ni kan boka om era tider själv.
    (Som senast den sista torsdagen i seriespelsomgången på 5 veckor)

SUPERTIEBREAK!

Supertiebreak spelas vid 1-1 i set och där tiden visar att ni endast har 20 min eller mindre kvar av speltiden. Supertiebreak spelas som ett vanligt tiebreak, fast här går man till 10 poäng (måste vinna med 2 poäng). Lagledaren måste ha konto då matcherna bokas på detta.

GOLDEN POINT (GÄLLER SINGLE COURT LEAGUE)

Det innebär att man endast spelar en sista boll, om ställningen är 40 lika. Mottagaren av serven, väljer i vilken ruta man vill ta emot den. Vinnaren av bollen, vinner gamet.

BOKA OM ER MATCH

Ny matchtid måste bokas in direkt med motståndarna när ni avbokar er ordinarie matchtid. Tänk på 8 timmars regeln för att ombokningens summa ska fås tillbaka.

AVANMÄLAN

Kan laget inte vara med någon eller några gånger: Då avanmäler ni er på hemsidan Avanmälan, innan lottningen görs. Viktig information för deltagande i seriespel; gör man ingen avanmälan för seriespel så är man automatiskt med rullande. Max antal lag är 60 st

 

BOLLAR

Hemmalag står för bollar. Bollar finns att köpa i hallen. Nya bollar rekommenderas oftast.

POÄNGFÖRDELNING

Vinst med 2-0 ger 3 poäng. Vinst med 2-1 ger 2 poäng. Förlust med 1-2 ger 1 poäng. Förlust med 0-2 ger 0 poäng. Ett lag som vinner alla sina matcher, vinner divisionen oavsett poängställning!

LAG MED SAMMA POÄNG

För att skilja lagen mellan, räknas först:

1. Set

2. Game

3. Inbördes möte

Är inte alla matcher spelade före sista speldatum, gäller aktuell ställning. Var noga att fylla i resultaten annars blir det 0-0 i resultat (0 poäng till båda lagen).

W-O

Vinner ni en match på att ert motstånd ställt in av någon anledning. Skriver ni vinst med 2-0 och 6/0 – 6/0. Detta ger laget 3 poäng.

DITT ANSVAR

Gör man en avanmälan när ligan startats/pågående så debiteras man på anmälningsavgiften.

Betalas inte fakturan i tid eller efter tredje påminnelsen så går fakturan vidare till Inkassomyndigheten och spelkontot spärras.

Det är lagkaptenen i vinnande laget som skriver in resultaten efter färdig match i bokningssystemet under: ange resultat.

Vi på Surahammar padelcenter tycker det är viktigt att följa de direktiv och kriterier som nämns för att inte låta andra lag komma i kläm under seriespelstiden.

Surahammar padelcenter önskar alla lag lycka till i ligan!